Toiminta kansallisesti

Iiris-keskus

Suomen lionit ovat rakennuttaneet Iiris-keskukseen näkövammaisille lapsille kuntoutuspihan, jota klubit myös talkootyönä ylläpitävät. Lionit ovat myös osallistuneet ns. Taikamaton hankintaan keskukseen.

Diabetes

Diabetes on yksi Lionien viidestä kansainvälisestä teemasta. Piiri pyrkii vuosittan järjestämään tapahtumaviikon  diabetestietoisuuden lisäämiseksi sekä liikunnan merkityksen korostamiseksi diabeteksen ennaltaehkäisyssä. Blanka on vuosittain mukana toteuttamassa tapahtumaa. 

Ystävyysklubi Lions Club Kemi Merenhelmet  

Blanka allekirjoitti ystävyysklubisopimuksen 9.11.2011 kemiläisen Merenhelmet-klubin kanssa. Ystävyysklubitoimintaa puuhasi ansiokkaasti Kaarina Höstman. Vierailuja on vuosien varrella tehty puolin ja toisin.  

Ympäristöteemat

Suomen Lionien yksi keskeinen teema on ympäristö. Kohteina ovat olleet muun muassa vesistöjen suojelu ja ympäristön siistiminen roskista. Blankan klubilaiset siistivät lähiympäristöä aktiivisesti ploggaamalla jokainen tahollaan ulkoillessan. Pidämme myös yhteisiä ympäristön siivoustalkoita. 

Arne Ritari -säätiö

Säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Suomen lionsklubien hyväntekeväisyyteen johtavia aktiviteetteja sekä vaalia Suomen lionstoiminnan kummin, Arne Ritarin, elämäntyötä maamme lionstoiminnan perustamisessa.

Säätiö toteuttaa toimintaansa jakamalla apurahoja Suomen Lions-liitto r.y:n jäsenklubien omille ja yhteisille piiri- tai liittotason aktiviteeteille sekä tukemalla muutenkin suomalaista lionstoimintaa.